Reform gombaleves

Ez is érdekelhet

Oda a kontroll, oda az önbizalom: mi állhat a gyakori vizelési inger mögött? (x)

Fontos ügy mellé állt a Tesco: Nézd meg, kik a támogatott szervezetek! (x)

Egy kattintás, és kész a bevásárlás: csak 1 forint a kiszállítás (x)

beauty and style

Gyönyörű esküvői hajdíszek minden frizurához: egyszerűek, mégis különlegesek »

Támogatja a bőr öngyógyító képességét és mélyen ápolja azt: a ligetszépe olaj nemcsak ámítás »

Ők voltak a ’80-as évek legjobban kereső szupermodelljei: mindenki rájuk akart hasonlítani »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Megláttam ezeket a gyönyörű barna csiperkéket a piacon, és muszáj volt vennem belőle, nem hagyhattam ki. Ami az elkészítését illeti, most a levesre esett a választásom, mert már régen volt gombaleves. Kivételesen most nem a krémleves verzió készült, hanem a hagyományos, egyszerű nagyitól tanult változat.

Reform gombaleves

Hozzávalók 2 személyre:

  • 40 dkg barna csiperke
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 ek kacsazsír
  • 2 ek gluténmentes lisztkeverék
  • 2 liter alaplé
  • 1 kis csokor petrezselyemzöld
  • ízlés szerint só
  • frissen őrölt színes bors
  • kakukkfű
  • chili
  • fűszerpaprika
Recept idők

Elkészítés:

A vöröshagymát apró kockára vágom, a kacsazsíron üvegesre pirítom, hozzáadom a szeletekre vágott gombát és megpárolom. Én a gombát nem szoktam hámozni, csak alaposan megmosom.

Ha a gomba elérte a megfelelő puhaságát, megszórom a liszttel, picit pirítom, meghintem pici fűszerpaprikával, majd felöntöm az alaplével, hozzáadom az aprított fokhagymát, a chilit, az aprított petrezselymet, sózom, borsozom, megszórom kakukkfűvel és felforralom.

Forrón tálalom.

Jó étvágyat!

Ezt is szeretjük