Sajtos-gombás hajdina
Fő az egészség!!! :)
Sajtos-gombás hajdina
Hozzávalók 2 személyre
- 1 bögre hajdina
- 1 vöröshagyma
- gomba
- sárgarépa
- borsó
- bazsalikom
- só
- bors
Elkészítés:
1 bögre hajdinát 2 bögre vízben főzünk, amíg megpuhul és a víz elfő.
Közben olajon megpirítjuk a vöröshagymát, majd hozzáadjuk a gombát, valamint a sárgarépát, a zöldborsót. Fűszerezzük ízlés szerint sóval, borssal, bazsalikommal.
Amikor ez a zöldséges ragu elkészül, belekeverjük a hajdinát. Ízlés szerint, még melegen reszelt light sajtot tehetünk a tetejére.
Ez az étel nagyon sokféleképpen variálható, hússal is elkészíthető, csirkemellel, pulykahússal, virslivel. Valamint hajdina helyett tehetünk bele kölest, quinoa-t, barnarizst.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept