Gyöngytyúk levese
Gyöngytyúk levese
Hozzávalók 6 személyre
- 1 db gyöngytyúk
- 3 db sárgarépa
- 3 db fehérrépa
- 1 db zellergumó
- 1 db karalábé
- 1 csokor zellerlevél
- 1 csokor petrezselyemlevél
- 1 db vöröshagyma
- 2 gerezd foghagyma
- 10 szem feketebors
- 1 db paradicsom
- 1 db paprika
- csipet só
- csipet ételízesítő
- 1 csomag csigatészta
Elkészítés:
A gyöngytyúkot megmossuk, feldaraboljuk és a hagymával, fűszerekkel hideg vízben feltesszük főni. Kb. 2 órát főzzük, majd hozzáadjuk a zöldségeket is, és további fél órán át főzzük. Csigatésztával kínáljuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept