Gyöngytyúk levese

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyöngytyúk levese

Hozzávalók 6 személyre:

  • 1 db gyöngytyúk
  • 3 db sárgarépa
  • 3 db fehérrépa
  • 1 db zellergumó
  • 1 db karalábé
  • 1 csokor zellerlevél
  • 1 csokor petrezselyemlevél
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 gerezd foghagyma
  • 10 szem feketebors
  • 1 db paradicsom
  • 1 db paprika
  • csipet só
  • csipet ételízesítő
  • 1 csomag csigatészta
Recept idők

Elkészítés:

A gyöngytyúkot megmossuk, feldaraboljuk és a hagymával, fűszerekkel hideg vízben feltesszük főni. Kb. 2 órát főzzük, majd hozzáadjuk a zöldségeket is, és további fél órán át főzzük. Csigatésztával kínáljuk.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük