Karibi rántott csirkecomb
Karibi rántott csirkecomb
Hozzávalók 4 személyre
- 4 db csirkecomb
A páchoz
- 1 kk. currypor
- 2-3 gerezd fokhagyma apróra vágva
- 1 mk. cayenne-i bors
- 0,5 dl chiliszósz
- 1 ek. mustár
- 4 dl tej
- só ízlés szerint
A panírozáshoz
- 20 dkg rozsliszt
- 3-4 db tojás
- 30 dkg teljes kiőrlésű zsemlemorzsa
A sütéshez
- Étolaj
Elkészítés:
A csirkecombokat lebőröztem, a forgóknál kettévágtam és egy mélyebb tálba tetem.
Elkészítettem a pácot: a fűszereket, a chiliszószt, a mustárt a tejbe kevertem, majd az egészet a combokra öntöttem és egy napra a hűtőbe tettem.
Másnap a combokat kivettem a pácból, lecsepegtettem, papírtörlőn leszárítottam és a szokásos módon bepaníroztam.
A combokat bő olajban, közepes lángon megsütöttem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept