Karibi rántott csirkecomb

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Karibi rántott csirkecomb

Hozzávalók 4 személyre

  • 4 db csirkecomb

A páchoz

  • 1 kk. currypor
  • 2-3 gerezd fokhagyma apróra vágva
  • 1 mk. cayenne-i bors
  • 0,5 dl chiliszósz
  • 1 ek. mustár
  • 4 dl tej
  • só ízlés szerint

A panírozáshoz

  • 20 dkg rozsliszt
  • 3-4 db tojás
  • 30 dkg teljes kiőrlésű zsemlemorzsa

A sütéshez

  • Étolaj
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat lebőröztem, a forgóknál kettévágtam és egy mélyebb tálba tetem.
Elkészítettem a pácot: a fűszereket, a chiliszószt, a mustárt a tejbe kevertem, majd az egészet a combokra öntöttem és egy napra a hűtőbe tettem.
Másnap a combokat kivettem a pácból, lecsepegtettem, papírtörlőn leszárítottam és a szokásos módon bepaníroztam.
A combokat bő olajban, közepes lángon megsütöttem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

1
2
3

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük