Karibi rántott csirkecomb

Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Ezek az alapszínek legyenek ott a szekrényedben! Mindent egyszerűbbé tesznek »

Széles a csípője, és mer öltözködni: szuper divattippek egy plus size modelltől »

Ez a minta még a kockásnál is divatosabb lesz tavasszal: így viseld! »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db csirkecomb

A páchoz

  • 1 kk. currypor
  • 2-3 gerezd fokhagyma apróra vágva
  • 1 mk. cayenne-i bors
  • 0,5 dl chiliszósz
  • 1 ek. mustár
  • 4 dl tej
  • só ízlés szerint

A panírozáshoz

  • 20 dkg rozsliszt
  • 3-4 db tojás
  • 30 dkg teljes kiőrlésű zsemlemorzsa

A sütéshez

  • Étolaj
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat lebőröztem, a forgóknál kettévágtam és egy mélyebb tálba tetem.
Elkészítettem a pácot: a fűszereket, a chiliszószt, a mustárt a tejbe kevertem, majd az egészet a combokra öntöttem és egy napra a hűtőbe tettem.
Másnap a combokat kivettem a pácból, lecsepegtettem, papírtörlőn leszárítottam és a szokásos módon bepaníroztam.
A combokat bő olajban, közepes lángon megsütöttem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

1
2
3
Blog.hu ajánló