Virslifonat
Virslifonat
Hozzávalók 4 személyre
- 50 dkg liszt
- 3 dl tej
- 1 teáskanál cukor
- 5 dkg élesztő
- 1 dl olaj
- 3 teáskanál só
- 1 tojás
- 2 pár virsli
A lekenéshez
- 1 db tojás
Elkészítés:
Langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt. A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, és duplájára kelesztjük. A megkelt tésztát hat részre osztjuk, majd hosszú rudakat formálunk belőlük, ezeket összefonjuk úgy, hogy minden fonat elejére virslikarikákat teszünk. Tojással lekenjük, és 180 fokon 20 perc alatt készre sütjük.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept