Csodapalacsinta

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kollégámmal láttuk meg, és próbáltuk ki ezt a receptet. Nagyon ízlett mindenkinek. :)

Csodapalacsinta

Hozzávalók 6 személyre

  • 10-15 db előre megsütött vékony palacsinta
  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • 1 csomag csokoládés pudingpor
  • 1 csomag puncsos pudingpor
  • 1 üveg magozott meggybefőtt
  • 1 csomag babapiskóta
  • 1 főzet (4 személyes) kávé
  • 1 db rumaroma
  • 7 evőkanál kristálycukor
  • fahéj ízlés szerint
  • 1 liter tej
  • cukrozott kakaópor ízlés szerint
Recept idők

Elkészítés:

Egy kapcsos tortaformát folpackkal kibélelünk. A kávét a rumaromával összekeverjük, megmártogatjuk benne a babapiskótát, majd kirakjuk vele szorosan a tortaforma alját. A vaníliás pudingport 0,5 l tejben 3 evőkanál cukorral felfőzzük, és amikor már csak langyos, a piskótára kenjük. A palacsintákat megtöltjük kakaóporral, feltekerjük, és mint a kakaós csigákat feltekerjük, majd a vaníliapudingra helyezzük. Kívülről haladjunk befelé. A csokis pudingot főzzük meg 0,5 l tejben 3 evőkanál cukorral, és simítsuk a palacsintákra. A meggyet csöpögtessük le, tegyük a csokipudingra, és szórjuk meg fahéjjal. A puncsos pudingot főzzük fel a meggylével és 1 evőkanál cukorral. Simítsuk langyosan a meggyekre. Hűtőben dermesszük ki, és ha kész, távolítsuk el a kapcsos tortaformát. Mint a torták esetében, úgy szeleteljük.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük