Rántott csirkemell sajttal, paprikás szalámival és csípős paprikával töltve
Töltött, rántott csirkemell gazdagon
Hozzávalók 4 személyre
- 4 db csirkemellfilé
- 4 szelet trappista sajt
- 15 dkg paprikás szalámi
- 2 db hegyes erős paprika
- só
A panírozáshoz
- 20 dkg finomliszt
- 3 db tojás
- 30 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez
- étolaj
Elkészítés:
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikát és a szalámit karikákra vágjuk.
Mindegyik csirkemellre teszünk 1-1 szelet trappista sajtot, 4-5 karika csípős paprikát és paprikás szalámit.
A csirkemelleket összehajtjuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő forró olajban kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Nyári recept
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept