Epres tonhalsaláta
Epres tonhalsaláta
Hozzávalók 4 személyre
- 4X80g tonhal konzerv olívaolajban
- 1 db szárzeller
- 500 g földieper
- 450 g natúr kefir
- 430 g majonéz (light)
- 1 ek ecetes reszelt torma
- 1 csipet fehérbors
- 1 ek mustár
- 4 db citromfűágacska/a díszítéshez/
Elkészítés:
1. Az alaposan megmosott zellerszárakat uborkareszelőn lereszeljük.
2. A földiepret megmossuk.
3. A felbontott konzervek levét leöntjük.
4. Egy jénai tálban az összetevőket a földieper kivételével jól összekeverjük, majd lefedve berakjuk a hűtőbe 1 órára.
5. A tányérokon ízlésesen elrendezzük az ételt.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept