Epres tonhalsaláta

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Epres tonhalsaláta

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4X80g tonhal konzerv olívaolajban
  • 1 db szárzeller
  • 500 g földieper
  • 450 g natúr kefir
  • 430 g majonéz (light)
  • 1 ek ecetes reszelt torma
  • 1 csipet fehérbors
  • 1 ek mustár
  • 4 db citromfűágacska/a díszítéshez/
Recept idők

Elkészítés:

1. Az alaposan megmosott zellerszárakat uborkareszelőn lereszeljük.
2. A földiepret megmossuk.
3. A felbontott konzervek levét leöntjük.
4. Egy jénai tálban az összetevőket a földieper kivételével jól összekeverjük, majd lefedve berakjuk a hűtőbe 1 órára.
5. A tányérokon ízlésesen elrendezzük az ételt.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük