Epres tonhalsaláta

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Epres tonhalsaláta

Hozzávalók 4 személyre

  • 4X80g tonhal konzerv olívaolajban
  • 1 db szárzeller
  • 500 g földieper
  • 450 g natúr kefir
  • 430 g majonéz (light)
  • 1 ek ecetes reszelt torma
  • 1 csipet fehérbors
  • 1 ek mustár
  • 4 db citromfűágacska/a díszítéshez/
Recept idők

Elkészítés:

1. Az alaposan megmosott zellerszárakat uborkareszelőn lereszeljük.
2. A földiepret megmossuk.
3. A felbontott konzervek levét leöntjük.
4. Egy jénai tálban az összetevőket a földieper kivételével jól összekeverjük, majd lefedve berakjuk a hűtőbe 1 órára.
5. A tányérokon ízlésesen elrendezzük az ételt.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük