Karfiol párizsi bundában vajretekkel

Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Ezek az alapszínek legyenek ott a szekrényedben! Mindent egyszerűbbé tesznek »

Széles a csípője, és mer öltözködni: szuper divattippek egy plus size modelltől »

Ez a minta még a kockásnál is divatosabb lesz tavasszal: így viseld! »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ezt a receptet barátnőmtől kaptam, mikor életmódot váltottam. A családom imádja, finom és hamar elkészül.

Hozzávalók 2 személyre:

  • 1 kisebb karfiol
  • 1 tojás
  • liszt
  • kókusztej
  • 1-2 db vajretek
  • petrezselyem
  • 1 kanál kókuszzsír
Recept idők

Elkészítés:

A karfiolt rózsákra szedjük és sós, fűszeres vízben félpuhára főzzük. Ha kihűlt, a rózsákat kettévágjuk, így könnyebb megsütni.
Tojásból, sütőlisztből és kevés kókusztejből palacsintatésztát készítünk és ebbe forgatjuk a karfiolokat, majd kókuszzsírban, közepes lángon pirosra sütjük.

Köretnek a saját levében megpuhult, petrezselymes vajretket készítünk, amihez kuktát használunk.
A kuktában felolvasztunk egy kevés kókuszzsírt, rádobjuk az összevágott petrezselyemzöldet, kicsit megdinszteljük, majd rátesszük a hasábokra vágott retket. Megsózzuk, átforgatjuk és a kuktát lezárva sípolástól 1-2 percig főzzük, majd elzárjuk a lángot és lefedve 10-15 percig puhulni hagyjuk (mennyiségtől függően).

Blog.hu ajánló