Ananászos tonhal
Ananászos tonhal
Hozzávalók 4 személyre
- 4x80 g tonhal olívaolajban
- 2x567 g körszeletes ananászkonzerv
- 80 g pörkölt, sós kesudió
Elkészítés:
A halkonzervek olaját leöntjük. A tálra rakjuk az ananászszeleteket. Ráhalmozzuk a halat, és végül a kesudióval díszítjük.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept