Sajtos-brokkolis csirkemell

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt 2018 fergeteges jazzkoncertjére a Sárik Péter Trióval! (x)

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

Babapuha és fényes lesz a festett haj ezektől a tippektől: látható lesz a különbség (x)

beauty and style

Ez nem csak egy póló, segíthetsz vele: egyedi kollekció magyar tervezőtől és ismert zenészektől »

3 baki, amivel nagyon el lehet rontani a csillogó sminket »

Ezt viseld a szűk ruha alatt, ha bevág a zsírpárnákba: alakformáló fehérneműk körképe »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 25-30 dkg brokkoli (rózsa)
  • 3/4 kg csirkemell
  • natúr sajtkrém - 1 tömlős
  • bors
  • _Panír_
  • liszt
  • 2 tojás
  • panírmorzsa
  • olaj a kisütéshez
Recept idők

Elkészítés:

A brokkolit megmossuk, rózsáira szedjük, megpároljuk vagy sós vízben megfőzzük. (Ki hogyan szereti jobban).
A húst is alaposan megmossuk, vékony szeletekre vágjuk. Ha szükséges, klopfoljuk is. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
A szeleteket kenjük meg a sajtkrémmel, tegyük rá a brokkolit, és óvatosan tekerjük fel. Hogy ne essen szét a hús, fogpiszkálóval vagy hústűvel megtűzhetjük.
Majd panírozzuk be a szeleteket (liszt, tojás, zsemlemorzsa), végül forró olajban süssük ki!

Tipp: Burgonyapürével tálaljuk, isteni finom!

Blog.hu ajánló