Saslik
Saslik
Hozzávalók 4 személyre
- gomba
- csirkemell vagy pulykamell
- koktélparadicsom
- édesburgonya
- burgonya
- uborka
- lecsókolbász
- só
- zöldfűszerek
- grillfűszer
- virsli
- kolbász
Elkészítés:
A gombát feltűzés előtt 10 percig pároltam.
A csirkemellet vagy pulykamellet sóval, borssal, grillfűszerrel pácoltam illetve feltűzés előtt 20 percig elősütöttem.
Az édesburgonyát tűzés előtt 10 percig főztem.
A burgonyát félkeményre, a lecsókolbászt picit előfőztem.
Majd mindent feltűzünk egy nyársra és megsütjük :)
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept