Töltött gomba
Gyors-könnyű ebéd, szakácskönyvben találtam.
Töltött gomba
Hozzávalók 2 személyre
- 50 dkg gomba
- 20 dkg edámi sajt
- 20 dkg sertésmáj
- vajkrém
- só
- bors
- majoránna
- petrezselyem
- olívaolaj
- 1 fej vöröshagyma
Elkészítés:
Zöldségek hámozása után megpirítom olajon a hagymát, majd a májat. A gombát elfőzöm, fűszerezem, a gomba közepébe töltöm a májat, a tetejét megkenem vajkrémmel és kikent jénai tálba helyezem, megszóróm sajttal. Sütőm kb. 20-30 percig, tálaláskor díszítem petrezselyemmel!
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept