Vegatál 4 személyre
Vegatál 4 személyre
Hozzávalók 4 személyre
- 1 db patiszon
- 1 db karfiol
- Rántani való sajt
- Tojás
- Liszt
- Zsemlemorzsa
- Olaj
Elkészítés:
A karfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük, sós ételízesítős vízben előfőzzük. A patiszont meghámozzuk, felszeleteljük. A rántani való sajtot is felvágjuk. A karfiolt, a patiszont, és sajtot a liszt- tojás-zsemlemorzsában panírozzuk.
A patiszonnál és karfiolnál a tojásba teszünk sót, a sajtnál nem kell.
Bő olajban kisütjük.
A tálon ízlésesen elhelyezzük a darabokat, uborkával, paradicsommal, paprikával körberakjuk.
Tört burgonyával tálaljuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció