Leves több húsból

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Leves több húsból

Hozzávalók 8 személyre:

  • 1 kg libaszárnytő
  • 2 db kacsafarhát
  • 50 dkg kacsazúza
  • 6-8 db csirkeláb
  • 50 dkg libaszív
  • 50 dkg csirkemáj
  • 2 sárgarépa
  • 2 fehérrépa
  • 3 krumpli
  • 1 zeller
  • 1 karalábé
  • 1 csokor zellerzöld
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 1 kicsi kelkáposzta
  • 25 dkg kelbimbó
  • 1 fej hagyma
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 1 paradicsom
  • 1 paprika
  • só, egész bors, egész kömény
Recept idők

Elkészítés:

Az összes húst egy nagy fazékban, hideg vízben, a sóval, a borssal, a köménnyel, a hagymával lassú tűzön feltesszük főni. Mikor felhabzik, leszedjük a habját, és hozzátesszük a zöldségeket. Kb. 2-3 óra alatt készre főzzük lassú tűzön, hogy ne legyen zavaros. Így szép tiszta, gyöngyöző levest kapunk. Kóstolás után utánasózzuk. Levestésztát főzünk ki hozzá, és azzal tálaljuk.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük