Halkocsonya

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

9 karcsúsító ruhafazon, ami tökéletes homokóra alakot varázsol - Észbontóan nőiesek! »

Formás, feszes, nőies kar, súlyzózás nélkül: csak te és egy fal kell hozzá »

Csodás úszó virágok az esküvőn: látványos dekoráció a vacsoraasztalra »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Mivel a sertéskocsonya már unalmas volt, így halból készítettem el.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db pontyszelet
  • 16 db ponty halfej
  • 1 fej fokhagyma
  • 2 db vöröshagyma
  • 2 db sárgarépa
  • 2 db fehérrépa
  • 1/2 zellergumó
  • 1 db karalábé
  • halfűszer-keverék

A díszítéshez

  • 1db citrom
Recept idők

Elkészítés:

A halfejeket megtisztítjuk, a kopoltyúkat és a keserűfogakat eltávolítjuk.
A szeleteket és a fejeket besózzuk és a halfűszer-keverékkel is jól megszórjuk.
A zöldségeket megtisztítjuk és egészben hagyjuk.
Egy nagyobb fazékban feltesszük főni a hozzávalókat a citrom és a halszeletek kivételével.
Annyi vizet öntsünk rá, hogy éppen csak ellepje.
Négy-öt órán át főzzük, épphogy csak pezsegjen. Mint a jó húslevest, úgy főzzük, de azért időnként kavarjuk is meg.
Ha szükséges, pótoljuk a vizet.
A halszeleteket egy krumplisütőkosárba tesszük, és 15 percig lógassuk bele a kocsonyába, majd vegyük ki, ha megfőtt.
Nagyon apró nyílású szűrőn szűrjük le a kocsonyát, de tegyünk a szűrőbe egy papír konyhai törlőt, hogy a zsírt is megfogjuk ezzel.
Osszuk el a tányérokba a levet és a halszeleteket.
Tegyük hideg helyre a tányérokat, hadd aludjanak meg a kocsonyáink.

Blog.hu ajánló