Gránát- és birsalmás kacsasült

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Prostitúcióra kényszerült a fiatal anyuka - Szívszorító, mit kell átélniük az iráni nőknek (x)

22 évesnek néz ki, valójában 44 - Az Anamé Program gyakorlatai megváltoztatták az életét (x)

Mit jelez a rendszertelen menstruáció? Elmondjuk, mikor érdemes orvoshoz fordulni (x)

Amikor a PMS megkeseríti az életed: nálad is ennyire szörnyű? - Eszter története (x)

beauty and style

Nem tudod feltenni a műszempillát? A szépségszakértő megmutatja a trükköt »

A világ legszebb vékony ajkú női: nemcsak a telt száj lehet szexi »

Kanálba tette a rúzst, és megolvasztotta - Zseniális ötlet régi sminkkel »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A receptet a családból kaptam, kitűnő étel, lehet a karácsonyi menüben is.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 2 darab zsemle
  • 4 dl tej
  • 1 darab gránátalma magjai
  • 30 dkg birsalmabefőtt
  • 1 tojás
  • 1 evőkanál szárított majoránna
  • csipet őrölt fahéj
  • bors
  • 1 darab pecsenyekacsa
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

1. A zsemlét tejbe áztatjuk, amikor megszívta magát, kicsavarjuk. Hozzáadjuk a gránátalma magjait és a felkockázott birsalmát, a tojást és a majoránnát, majd a csipet őrölt fahéjat, sót és borsot.

2. Összekeverjük, majd egy habzsákba töltjük, és a kacsa ujjal óvatosan fellazított bőre alá óvatosan betöltjük. Ügyeljünk rá, hogy ne töltsünk bele túl sokat, mert akkor szétreped sütés közben.

3. A kacsát kívülről sózzuk, forró olajjal meglocsoljuk, 1.5 dl vizet öntünk alá, lefedjük alufóliával, és 130°C-ra előmelegített sütőbe tesszük. 2 órát sütjük, de egy óra után levesszük a fóliát. A végén 190°C-ra emeljük a hőfokot, és még 10 percig sütjük, hogy megpiruljon a bőre.

Blog.hu ajánló