Sült libacomb
Sült libacomb
Hozzávalók 4 személyre
- 4 libacomb
- 1 fej fokhagyma
- só
- zsír
Elkészítés:
A libacombokat előkészítjük, alaposan megtisztítjuk, megmossuk. A fokhagymát megpucoljuk, besózzuk a combokat. Ne sajnáljuk a sót, majd irdaljuk be a bőrét,tűzdeljük meg fokhagymával! Nagy lábasba tegyünk jócskán zsírt, arra a libát, majd vizet. Tegyük a tűzhelyre, még ne a sütőbe! Kis lángon/alacsony fokozaton puhítsuk. Ha puha, nagyobb fokozatra tegyük a sütőbe, hogy jól megpiruljon. Hagymás tört krumplit kínáljunk hozz!
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept