Gombapaprikás
Gombapaprikás
Hozzávalók 4 személyre
- fél kg gomba (lehetőleg frissen szedett, ellenőrzött)
- 1 vöröshagyma
- só
- bors
- őrölt pirospaprika
- 1 pohár tejföl
- 2-3 ek. liszt
- olaj
Elkészítés:
Őszi recept
A vöröshagymát apróra vágjuk. A gombát alaposan megtisztítjuk, felszeleteljük, majd olajon, a hagymával együtt megpároljuk. (Előbb a hagymát magában futtassuk át az olajon, utána tegyük hozzá a gombát). Ízlés szerint fűszerezzük. A végén habarást készítünk a tejföllel, liszttel és kevés vízzel. A habarással is összeforraljuk. A nokedli kiváló köret hozzá.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept