Tatárbifsztek hátszínből
Ezt a receptet a születésnapomra készítettem el, a vendégeimnek nagyon ízlett.
Íz,- és színvilága fantasztikus. :)
Tatárbifsztek hátszínből
Hozzávalók 6 személyre
- 80 dkg hátszín
- 4 tojássárgája
- 10 dkg vaj
- vöröshagyma (apróra vágva)
- mustár
- só
- bors
- pirospaprika
- zúzott fokhagyma
- olívaolaj
- szeletelt kenyér
Elkészítés:
A hátszínt megmossuk, majd vékony hártyáját éles késsel eltávolítjuk.
A húst háromszor átdaráljuk, hogy kenhető pépet kapjunk.
A felsorolt hozzávalókkal ízlés szerint ízesítjük, majd jól összekeverjük a hússal.
Ezután hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Forró pirítóssal kínáljuk.
Tálalási tippek: paradicsom, paprika, petrezselyem, retek, uborka,
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció