Tepsis rakott krumpli
Ez is érdekelhet
- Minden eddiginél fontosabb most a vérplazmaadók szerepe - csatlakozz! (x)
- Túl a virágon: 5 egyedi ajándékötlet anyák napjára! (x)
- Hatékony ápolás a természettel összhangban (x)
- Tudod, hol vásárol Lékai-Kiss Ramóna? (x)
- Védjük meg kedvenceinket! (x)
- Eljött a kert- és teraszszépítés ideje! (x)
- Szédülés idős korban: ártalmatlannak tűnik, de komoly következménye lehet! (x)
beauty and style

- Kipróbáltuk a legegyszerűbb bőrszépítő kombót: így a leghatásosabb a hialuronsavas hidratálás »
- Sosem mondanád meg, miből készültek ezek a menő táskák: Karl Lagerfeld kedvenc darabját gondolta újra a csodaszép modell »
- Szuperfinom reggeli, amitől leapad a kiálló has: elhajtja a vizet, és gyorsítja az emésztést a zöld teás zabkása »
Top olvasott cikkek
- Kvíz: melyik folyó mellett van Makó? 10 kérdés Magyarország földrajzáról
- Gregor Bernadett levágatta hosszú haját: a rövidebb frizurát imádják a rajongói
- 10 kérdés biológiából, amit a suliban még tudni kellett: melyik igaz az állítások közül?
- Kvíz: mennyire ismered Magyarországot? Teszteld magad!
- Emilio felesége bombázó modellé fogyott: Tináról dögös fotók készültek
Tepsis rakott krumpli
Hozzávalók 4 személyre:
- fél kg krumpli
- 4 tojás
- 1 nagyobb szál csabai kolbász
- só
- bors
- 1 nagy pohár tejföl
- szalonna
Elkészítés:
A krumplit félig, a tojást keményre főzöm. Majd felkarikázom őket, akárcsak a kolbászt. Egy tepsit kikenek zsírral, majd egy réteg krumplit rakok, utána a kolbászt, a tojást, ezt vékonyan megkenem tejföllel, majd jöhet még egy réteg krumpli. Utána alaposan megkenem tejföllel. A tojásos és a krumplis rétegeket sózom, borsozom. Majd végül jöhet a szalonna/bacon. 180 fokon megsütöm.
Még több recept