Fahéjas madártej

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fahéjas madártej

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 tojás
  • 20 dkg cukor
  • 1.2 l tej
  • 1 csomag vaníliás cukor
Recept idők

Elkészítés:

Félórás recept
A tojások fehérjét nagyon kemény habbá verjük, adunk hozzá 5 dkg cukrot. A tejet felforraljuk. Ha forr, egy kanál segítségével galuskákat szaggatunk. Mindkét oldalát 1-2 percig főzzük, majd kiszedjük, lecsepegtetjük. A sárgákat összekeverjük a maradék cukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk a tejhez. Egészen addig kevergetjük, amíg be nem sűrűsödik. Ha kihűl, szép tányérokba szedjük, és galuskát teszünk a tetejére, végül fahéjjal megszórjuk.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük