Krumplifelfújt
Krumplifelfújt
Hozzávalók 4 személyre
- 1 kg krumpli
- 30 dkg gépsonka
- 4 tojás
- só
- bors
- petrezselyem
Elkészítés:
A krumplit alaposan mossuk meg, tisztítsuk meg, sós vízben főzzük puhára. Ha kész, törjük át, keverjük hozzá az apróra szeletelt sonkát, a tojássárgát, ízesítsük sóval, borssal, petrezselyemmel. A fehérjét verjük habbá, és azt keverjük hozzá a legvégén.
Zsírozott jénai tálba, őzgerinc sütőbe tegyük a kapott masszát. Nagyon lassan süsük meg, fordítsuk ki, és szépen tudjuk szeletelni.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept