Rakott csirke
Rakott csirke
Hozzávalók 6 személyre
- 6 db csirkecomb
- 2 dl tejföl
- 5 dkg margarin,
- 15 dkg zöldborsó
- 20 dkg debreceni páros (kolbász)
- ételízesítő
Elkészítés:
A burgonyát megtisztítom, és karikákra vágom, ételízesítővel megszórom, és állni hagyom.
A combokat fűszerezem, majd kb.20 percig pihenni hagyom. A kolbászt is felkarikázom.
A margarinnal kikent jénaiba rétegezem a hozzávalókat: a csirkét, a burgonyát, a kolbászt.
Néhány helyre tejfölt és kevés borsót teszek. A hozzávalókat elfogyásáig rétegezem.
Egy óra alatt, 200c fokos sütőben - lefedve- készre sütöm.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept