Rakott csirke

Ez is érdekelhet

Ki ne szeretné előre látni a jövőt? (x)

Krisztofer már szalad (x)

Borozzunk együtt: legyél trendszetter, válaszolj, nyerj! (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Bonyodalom a Hotel Numerában. (x)

beauty and style

Újból fehér lesz a ruha besárgult hónalja, ha ezt használod rá: csak a konyháig kell menni érte »

Mélyen hidratálják a bőrt és csökkentik a ráncokat: ceramidok nélkül nincs szép bőr »

Szuper egyszerű félkonty sietős napokra: 5 perc alatt elkészülsz vele »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Rakott csirke

Hozzávalók 6 személyre:

  • 6 db csirkecomb
  • 2 dl tejföl
  • 5 dkg margarin,
  • 15 dkg zöldborsó
  • 20 dkg debreceni páros (kolbász)
  • ételízesítő
Recept idők

Elkészítés:

A burgonyát megtisztítom, és karikákra vágom, ételízesítővel megszórom, és állni hagyom.
A combokat fűszerezem, majd kb.20 percig pihenni hagyom. A kolbászt is felkarikázom.
A margarinnal kikent jénaiba rétegezem a hozzávalókat: a csirkét, a burgonyát, a kolbászt.
Néhány helyre tejfölt és kevés borsót teszek. A hozzávalókat elfogyásáig rétegezem.
Egy óra alatt, 200c fokos sütőben - lefedve- készre sütöm.

Ezt is szeretjük