Rakott csirke

Ez is érdekelhet

Tavaszi nagytakarítás kényelmesen (x)

Könyvajánló – Mazel Tov: Emberek, ételek, élmények (x)

Ünnepeld te is a víz világnapját Budapest legjobb fürdőjében! (x)

Budapest egyedülálló szabadtéri családi játszóparkja újra megnyitja kapuit! (x)

beauty and style

A kockásnál is nagyobb figyelmet kapnak a 90-es évek ruhamintái: visszatér a batikolt divat »

A 43 éves színésznő nem öregszik: Milla Jovovich olyan szép, mint 20 éve »

Természetesebbnek hat a műszempilla, ha így teszed fel: apró, de hatásos trükköt mutatunk »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Rakott csirke

Hozzávalók 6 személyre:

  • 6 db csirkecomb
  • 2 dl tejföl
  • 5 dkg margarin,
  • 15 dkg zöldborsó
  • 20 dkg debreceni páros (kolbász)
  • ételízesítő
Recept idők

Elkészítés:

A burgonyát megtisztítom, és karikákra vágom, ételízesítővel megszórom, és állni hagyom.
A combokat fűszerezem, majd kb.20 percig pihenni hagyom. A kolbászt is felkarikázom.
A margarinnal kikent jénaiba rétegezem a hozzávalókat: a csirkét, a burgonyát, a kolbászt.
Néhány helyre tejfölt és kevés borsót teszek. A hozzávalókat elfogyásáig rétegezem.
Egy óra alatt, 200c fokos sütőben - lefedve- készre sütöm.

Ezt is szeretjük