Pikáns padlizsánkrém
Ez is érdekelhet
- A természet ihletet ad (x)
- Huawei szupereszköz: az iroda parancsnoki hídja (x)
- „Szeretek vezető lenni, de még jobban szeretem, hogy nőként lehetek az” (x)
- 5 tipp, hogy a megfelelő laptopot válaszd az utazáshoz (x)
- Így okosítsd fel az irodát! (x)
- Jótékonysági főzés Dobó Ágival (x)
- Idén visszatér az egyik legnépszerűbb hazai gyereknapi program (x)
beauty and style

Top olvasott cikkek
- Mi Portugália fővárosa? 10 kvízkérdés Európa országairól, amit illik tudni
- 10 kérdéses villámkvíz a magyar gasztronómiáról: milyen töltelék van a Gundel-palacsintában?
- Melyik oldalon található a máj? 8 kérdéses kvíz az emberi szervezet felépítéséről
- Az erős szexuális vonzalom 7 legfőbb jele - Már az ismerkedés során észreveheted őket
- Nem ébredés után mutatja a valós testsúlyt a mérleg - Mikor kell méredzkedni a tudomány szerint?
Pikáns padlizsánkrém
Hozzávalók 4 személyre
- 1 nagyobb padlizsán
- fél lilahagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- mustár
- majonéz
- kevés vaj
- fél kisebb pohár tejföl
Elkészítés:
Süssük meg a padlizsánt, törjük össze kézimixerrel. Tegyük hozzá a sót, a borsot, ízlés szerint a mustárt és a majonézt, a tejfölt és a vajat, a hagymákat. Mixeljük jól össze. Pirítóssal kínáljuk.
Még több recept