Burgburger
Anyósom régi újságban talált rá ennek az eredeti receptjére, és alakított rajta.
Burgburger
Hozzávalók 4 személyre
- 10 közepes krumpli
- 10 dkg füstölt szalonna
- 30 dkg darált hús
- só
- bors
- pirospaprika
- 1 gerezd fokhagyma
- paprikakrém
- kevés petrezselyem
Elkészítés:
Nyári recept
A szalonnát apró kockára vágjuk, majd zsírjára pirítjuk. A krumplit megpucoljuk, nyersen lereszeljük. Összekeverjük a krumplit, a szalonnát, a 30 dkg darált húst. Ízesítjük a fenti fűszerekkel, alaposan eldolgozzuk. Ugyanolyan pogácsákat formázunk, mintha fasírtot készítenénk, és hirtelen kisütjük. Nyári estékre, baráti beszélgetésekhez kiváló.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept