Chilis bab

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Chilis bab

Hozzávalók 12 személyre:

  • 4-5 fej vöröshagyma - felkockázva
  • 3 kg marhalábszár - felkockázva
  • 1 nagy konzerv paradicsompüré
  • erőspaprika - ízlés szerint
  • 1 konzerv csemegekukorica
  • 1-1,5 kg tarka- vagy fehérbab
  • oregánó
  • kakukkfű
  • őrölt bors
  • fokhagyma
  • bazsalikom
  • pirospaprika
  • kristálycukor
  • 1 konzerv ananász - kockára vágva
Recept idők

Elkészítés:

A hagymát üvegesre dinszteljük, majd hozzáadjuk a húst és megsózzuk. Megvárjuk, míg ez levet ereszt, majd a levet elforraljuk.
Ezután rászórjuk a fűszereket és az erőspaprikát, paradicsompürét. Így kicsit lepirítjuk, majd felengedjük vízzel, addig, hogy éppen ellepje. A vizet forráskor többször is pótoljuk (ha elforr róla).
Ha a hús elkezd puhulni, mehet bele a kukorica, az előfőzött vagy a konzerv bab és az ananász. Az ananász levét mind ne adjuk hozzá! Mehet rá a pirospaprika is.
A legvégén tegyük hozzá a cukrot és a fokhagymát. Ekkor majd hirtelen forr egyet, és ezután le is lehet venni a tűzről.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük