Csirkehúsos saláta
Még sok-sok hozzávalóval gazdagítható! Legyetek kreatívak!
Csirkehúsos saláta
Hozzávalók 2 személyre
- 1 db csirkemell bőr nélkül, vagy kicsontozott csirkecomb
- 2-3 szelet kenyér pirítva
- 3 db paradicsom
- 1 nagy fehér paprika
- petrezselyemlevél
- balzsamecet
- olívaolaj
- frissen őrölt bors
- só
Elkészítés:
Gourmet recept
A lebőrözött, kicsontozott csirkemell mindkét oldalát pici olajon jól átsütjük, majd daraboljuk.
Közben a paprikát karikákra, a paradicsomokat negyedekre, a megpirított kenyérszeletkéket hosszúkás csíkokra vágjuk.
Az öntethez összekeverünk a 3 ek. olívaolajat, 1-2 ek. balzsamecetet, sót, borsot.
A húst és a zöldségeket egy tálba halmozzuk, rácsorgatjuk az öntetet, jól átforgatjuk.
Vágott petrezselyemlevelekkel megszórva azonnal tálaljuk, nem várjuk meg, hogy a pirítós megpuhuljon az öntettől.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept