Tonhalpástétom kaprival és lágy tojással
Tonhalpástétom kaprival és lágy tojással
Hozzávalók 4 személyre
- 30 dkg darabos tonhal konzerv
- 10 dkg mascarpone
- 1 ek kapribogyó
- fél csokor snidling
- só
- 1 db lime
- 4 db tojás
- bagett
- olívaolaj
Elkészítés:
A snidlinget apróra vágjuk, a lime héját lereszeljük. Összekeverjük a mascarponeval, majd beleforgatjuk a lecsepegtetett tonhal konzervet. A tojásokat forrásban lévő sós vízbe tesszük és 5 percig főzzük. Lehűtjük, meghámozzuk és félbe vágjuk. A bagettet felszeleteljük, olíva olajjal meglocsoljuk és serpenyőben megpirítjuk. A tojásokat sózzuk, borsozzuk, majd a pástétommal, a bagettel és pár szem kapribogyóval tálaljuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept