Ropogósra sült pisztráng, málnaecetes parajsalátával

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

Milyen az arcformád? Mutatjuk, melyik ékszer illik hozzá a legjobban

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Csodás úszó virágok az esküvőn: látványos dekoráció a vacsoraasztalra »

A legjobb szemüvegkeret az arcformádhoz - Így állapítsd meg, melyik illik hozzád! »

Így szűkítsd be a farmered szárát, ha nem elég passzentos - Nőiesebb lesz tőle »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db 30-35 dkg-os pisztráng
  • 4 szál kakukkfű
  • zsemlemorzsa
  • étolaj
  • 5 dkg vaj
  • A salátához:
  • 30 dkg friss paraj
  • 10 dkg friss málna
  • A dresszinghez:
  • 10 dkg friss málna
  • 5 dkg barnacukor
  • 1 db lime
  • 2 ek vörösbor ecet
  • csipet só
  • 1 dl olívaolaj
  • pár szem rózsabors
Recept idők

Elkészítés:

A pisztrángot kívül-belül besózzuk, a hasába egy szál kakukkfüvet teszünk. Megforgatjuk zsemlemorzsában, majd forró serpenyőben, kevés olajon az egyik felén elkezdjük sütni. Miután barnára, ropogósra sült megfordítjuk és a másik felét is megsütjük. Végül a tűzről lehúzva mellédobjuk a vajat és miután felolvadt, meglocsoljuk a pisztrángokat.
A dresszing hozzávalóit botmixerrel összekeverjük. A parajt megmossuk, lecsepegtetjük, majd összekeverjük a málnával és a dresszinggel. A ropogósra sült pisztrángokkal együtt tálaljuk.

Blog.hu ajánló