Spenót -és epersaláta
A friss tavaszi spenótsaláta megszórva eperrel és mandulával a legjobb választás tavasszal, ha unod már a sok sonkát!
Spenótos és epres saláta
Hozzávalók 4 személyre
- 8 csészényi felaprított spenót
- 2 csésze felszeletelt eper
- 1 csésze mandulareszelék
- 1 avokádó
- narancslé
- olívaolaj
- balzsamecet
- dijoni mustár
- só
- bors
Elkészítés:
Nem kell más hozzá, mint a hozzávalókat alaposan megmosni, felszeletelni, amit szükséges. A felaprított spenótot, az epret, a mandulareszeléket, a felkockázott avokádót leöntjük narancslével, egy kis olívaolajjal, balzsamecettel és dijoni mustárral. Végül ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció