Burgonyakrémleves pirított sonkakockákkal

Nyereményjáték

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

Nyerd meg a szerelemsegítő, ezüst szívcsakra nyakláncot, mely segít megtalálni, amire vágysz! (x)

összesen 2 db játék
Ez is érdekelhet

Sok nő itt hibázik: így kell kezelni a bakteriális fertőzést - Nincs olyan, hogy valami mindenre jó (x)

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

beauty and style

Mit viselj, ha nincs mit felvenned? 5 szett fantáziátlan napokra »

Az egész arcát piros rúzzsal sminkelte ki: ez lett az eredménye »

Erre jó egy melltartó és egy ragasztópisztoly: 3 szuper ötletet mutatunk »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Itt a húsvét.

Hozzávalók 4 személyre:

  • A leveshez
  • fél dl olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 80 dkg burgonya
  • őrölt bors
  • 1 babérlevél
  • 1 pohár tejföl
  • 1 ek mustár
  • A levesbetéthez:
  • 20 dkg húsos füstölt főtt sonka
  • 3 ek olaj
  • 1 csokor petrezselyem
  • zöldségleves
Recept idők

Elkészítés:

Húsvéti receptek

A forró olajon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a darabokra vagdalt burgonyát, és kicsit összesütjük. Felöntjük annyi vízzel, hogy 4 ujjnyival jól ellepje, és ha felforrt, sóval, borssal, babérlevéllel ízesítjük. Közepes tűzön puhára főzzük, krémesre turmixoljuk, zöldséglevest öntünk hozzá, majd ha újból felforrt, belekeverjük a kevés forró lével elkevert tejfölt, és sóval borssal, mustárral utóízesítjük. A betéthez a sonkát kisebb kockákra daraboljuk, forró olajon megpirítjuk, és megszórjuk az aprított petrezselyem felével. Tálaláskor petrezselyemmel díszítjük.

Blog.hu ajánló