Burgonyakrémleves pirított sonkakockákkal

Ez is érdekelhet

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Játék közben tanul és fejlődik a gyerek - Ezt imádni fogja (x)

Milyen borhoz milyen falat illik? Profi borászoktól tudhatod meg (x)

Mutatós dekorációk egyszerű, kreatív ötletekből, hogy tavasz legyen az otthonodban (x)

Ez a lány szerelme levágott fejével táncolt - Itt nézheted meg (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

Ez a legújabb frizuraőrület: a rózsakonty ilyen sokféle lehet »

2 házi testradír, amitől újjászületik a télen leharcolt bőr: kevés összetevőből »

Minden egy kollekcióban, amit a romantikus stílusról tudnod kell idén »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Itt a húsvét.

Hozzávalók 4 személyre:

  • A leveshez
  • fél dl olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 80 dkg burgonya
  • őrölt bors
  • 1 babérlevél
  • 1 pohár tejföl
  • 1 ek mustár
  • A levesbetéthez:
  • 20 dkg húsos füstölt főtt sonka
  • 3 ek olaj
  • 1 csokor petrezselyem
  • zöldségleves
Recept idők

Elkészítés:

Húsvéti receptek

A forró olajon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a darabokra vagdalt burgonyát, és kicsit összesütjük. Felöntjük annyi vízzel, hogy 4 ujjnyival jól ellepje, és ha felforrt, sóval, borssal, babérlevéllel ízesítjük. Közepes tűzön puhára főzzük, krémesre turmixoljuk, zöldséglevest öntünk hozzá, majd ha újból felforrt, belekeverjük a kevés forró lével elkevert tejfölt, és sóval borssal, mustárral utóízesítjük. A betéthez a sonkát kisebb kockákra daraboljuk, forró olajon megpirítjuk, és megszórjuk az aprított petrezselyem felével. Tálaláskor petrezselyemmel díszítjük.

Blog.hu ajánló