Borsós pörkölt salátával
Saját salátatálötlet.
Borsós pörkölt salátával
Hozzávalók 4 személyre
- 40 dkg sertéshús csíkozva
- 1 db pörköltszaftkocka
- 2 ek zöldbrsó
- 1 fej vöröshagyma
- 3 fej gomba
- paprikakrém
- étolaj
- kevert salátamix
Elkészítés:
TAVASZVÁRÓ RECEPTEK
A gombát puhára főzőm vízben. Felteszem a hagymát kockázva az olajban. Miután megpirult, hozzáöntöm a húst, puhára főzöm a kockával és a paprikakrémmel, majd hozzáadom a gombát és a borsót, és készre főzőm. Ráöntöm a salátamixre.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept