Húsgolyók kapros mártásban

Ez is érdekelhet

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Játék közben tanul és fejlődik a gyerek - Ezt imádni fogja (x)

Milyen borhoz milyen falat illik? Profi borászoktól tudhatod meg (x)

Mutatós dekorációk egyszerű, kreatív ötletekből, hogy tavasz legyen az otthonodban (x)

Ez a lány szerelme levágott fejével táncolt - Itt nézheted meg (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

Ez a legújabb frizuraőrület: a rózsakonty ilyen sokféle lehet »

2 házi testradír, amitől újjászületik a télen leharcolt bőr: kevés összetevőből »

Minden egy kollekcióban, amit a romantikus stílusról tudnod kell idén »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Itt a tavasz.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 40 dkg darált hús
  • 40 dkg kolbász
  • 1 fej vöröshagyma
  • 5 dl húsleves (lehet kockából is)
  • 1,5 dl tejszín
  • 2 ek vaj
  • 1 ek liszt
  • 1 ek finomra vágott kapor
  • őrölt bors
Recept idők

Elkészítés:

Tavaszváró recept

A kolbászt felaprítjuk, a hagymát apróra vágjuk. A darált húst, a kolbászt, és a hagymát alaposan összegyúrjuk, sózzuk, borsozzuk, kis golyókká gyúrjuk. A húslevest felforraljuk, a húsgolyókat belerakjuk, és lassú tűzön főzzük, majd leszűrjük.
A vajat megmelegítjük, hozzáadjuk a lisztet. kavargatva addig forrósítjuk, amíg egészen átfehéredik. 3 dl húslevessel felengedjük, sűrű péppé főzzük, megsózzuk, és forraljuk. Levesszük a tűzről, a tejszínnel elkeverjük, a kaporral ízesítjük. Ha híg liszttel sűríthetjük. A húsgombócokat belerakjuk a mártásba, és lassú tűzön tovább főzzük.

Blog.hu ajánló