Tavasz-saláta

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

Milyen az arcformád? Mutatjuk, melyik ékszer illik hozzá a legjobban

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Csodás úszó virágok az esküvőn: látványos dekoráció a vacsoraasztalra »

A legjobb szemüvegkeret az arcformádhoz - Így állapítsd meg, melyik illik hozzád! »

Így szűkítsd be a farmered szárát, ha nem elég passzentos - Nőiesebb lesz tőle »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Gyors, egyszerű, finom, egészséges! :o)

Hozzávalók 2 személyre:

  • 1 zacskó madársaláta
  • 1 padlizsán
  • 250 g csiperke gomba
  • 1 vékony szál császárszalonna
  • szójaszósz
Recept idők

Elkészítés:

TAVASZVÁRÓ RECEPTEK

A madársalátát megmossuk, a vizet leitatjuk róla, majd egy nagyobb tálba tesszük. A császárszalonnát felkockázzuk, közepes lángon pirítjuk. Eközben a padlizsánt és a gombát is felszeleteljük. Mikor a szalonna már kezd pirulni, beleöntjük mellé a zöldségeket. Sóval meghintjük, és hagyjuk, hogy a zöldségek megpuhuljanak. Ha ez megtörtént, nyakon öntjük egy kevés szójaszósszal (tényleg csak kevéssel, kb. 1 evőkanálnyival). Levesszük a tűzről, hagyjuk egy kicsit kihűlni, mindezt ráöntjük a salátára, még egy evőkanálnyi szójaszósszal az egészet meglocsoljuk, és már fogyasztható is. Ha valaki nem fél egy kis szénhidráttól, akkor egy vajas pirítóst is ajánlok mellé.

Blog.hu ajánló