Csokis túróbonbon
Csokis túróbonbon
Hozzávalók 4 személyre
- 50 dkg túró
- 5 ek cukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 tábla csokoládé
- 5 dkg vaj
Elkészítés:
TAVASZVÁRÓ RECEPTEK
Az összetört túrót alaposan elkeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, és bonbon méretű gombócokat formázunk belőle. Fagyasztóba tesszük annyi időre, hogy a külseje kicsit megkeményedjen (15-20 perc). Közben megolvasztjuk a csokit, és a vajjal kikeverjük. A gombócokat villára szúrjuk, belemártogatjuk a csokoládéba, majd rácsra helyezzük, hogy lecsöpögjön róla a felesleg. Rövid időre hűtőbe tesszük, hogy megszilárduljon.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept