Hagymás-burgonyás hús

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ezek az alapanyagok voltak otthon és összedobtam. Azóta mindenki dicséri. Én tarjából csináltam.

Hagymás-burgonyás hús

Hozzávalók 2 személyre

  • 750 gramm tetszőleges hús
  • 3 nagy fej hagyma
  • 1 kg kis szemű krumpli
  • bors
  • sültcsirke-fűszerkeverék
  • olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

VALENTIN

A burgonyát megfőződ a héjában. Ha kész, leöntöd róla a vizet és megpucolod. Közben a hagymát megtisztítod, szeletekre vágod. A húst kiklopfolod, majd mindkét oldalát sózod, borsozod, megfűszerezed. Hagyod kicsit állni. Fogsz egy tűzálló edényt, az aljára mehet egy kis olívaolaj, és alulra megy a krumpli. Mehet rá egy kis fűszerkeverék, majd hagyma, fűszer, és a tetejére a hús.
200 fokos sütőbe rakod, és ha a hús barnul, akkor megforgatod. Nagyjából 40 perc és kész.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük