no

Ananászos kacsamájpecsenye

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Itt az ideje.

Ananászos kacsamájpecsenye

Hozzávalók 4 személyre

  • 1 kg kacsamáj
  • 4 gerezd fokhagyma
  • kevés kókuszolaj
  • őrölt bors
  • őrölt kömény
  • fél fej kelkáposzta
  • 1 db ananászkonzerv
  • fél liter erőleves
  • 1 zacskó rizstészta
  • szójaszósz
Recept idők

Elkészítés:

Tradicionális téli fogások

A májat kis lángon, kókuszolajon elkezdjük sütni, sűrűn megforgatva. Közben apróra vágjuk a fokhagymákat. Amikor a máj majdnem kész, jöhet rá a fokhagyma, sózzuk, borsozzuk, köményezzük és felöntjük a húslével. Ekkor tesszük rá a vékony csíkokra vágott kelkáposztát. Kis lángon pároljuk, majd hozzáadjuk a cikkekre vágott ananászt. A rizstésztát forró vízzel leöntjük, 15 perc után leszűrjük, kevés szójaszósszal megöntözzük, és a májjal tálaljuk.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük