Extra sörös csirkecomb

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Nicole Kidman hajszíne az őszi szezon új kedvence: ezt fogják legtöbbször kikeverni a fodrászok »

Ilyen egyszerű elkészíteni Meghan hercegné tökéletes kis kontyát – 5 perc alatt össze lehet dobni »

Nem talált a méretében szexi fehérneműt a plus size blogger, ezért saját kollekcióval állt elő »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 750 g egész csirkecomb
  • 70 g vöröshagyma
  • 4 db tojás
  • 300 g rizs
  • 250 g zöldborsó
  • 5 dl világos sör
  • 15 g ízvarázs
  • 2 g só
  • 10 g fokhagyma
  • 1 g durvára őrölt színesbors
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat megmossuk, megtisztítjuk, besózzuk, enyhén megborsozzuk.
Egy teflonos serpenyőbe beleöntjük a sör felét, belehelyezzük a combokat, és közepes lángon 8 percig abáljuk a sörben. Majd hozzáöntve a maradék sört, megfordítjuk a combokat, és tovább abáljuk 8 percig. Ezután kis lángon megsütjük azok mindkét oldalát.
Közben egy másik teflonos serpenyőben az olajon előpirítjuk a hagymát, majd 5 perc múlva hozzáadjuk a rizst. Ha ez opálos színű lesz, belekeverjük a zöldborsót és az ízvarázst, meg elegendő vizet. Miután megfőtt, lezárjuk a lángot, és lefedjük.
A tükörtojásokat külön serpenyőben az olajon, a kívánt mértékig megsütjük.
Tálalásnál ízlésesen elrendezzük az ételt a tányéron.

Ezt is szeretjük