Extra sörös csirkecomb

Ez is érdekelhet

Szemüveg helyett ma már a sasszeműség a menő (x)

Inkontinencia és hüvelyszárazság - Mutatunk egy fájdalommentes és azonnali megoldást (x)

Daganatos betegek életét menti meg világszerte az őssejtterápia - Ezen betegségek gyógyításában lehet sikeres még (x)

Ezen a filmen sírt a cannes-i filmfesztivál közönsége - Egy fél mozijegy áráért megnézheted (x)

beauty and style

Egy apró trükk, hogy még csinosabb legyen a bokavillantó nadrág: ilyen cipőkkel viseld »

Rúzs is készült a szezon legnépszerűbb sminktrendjéhez: ombre ajkak egyszerűen »

Simán elhinnéd, hogy ő Meghan Markle: ennyit tesz a smink ereje »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 750 g egész csirkecomb
  • 70 g vöröshagyma
  • 4 db tojás
  • 300 g rizs
  • 250 g zöldborsó
  • 5 dl világos sör
  • 15 g ízvarázs
  • 2 g só
  • 10 g fokhagyma
  • 1 g durvára őrölt színesbors
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat megmossuk, megtisztítjuk, besózzuk, enyhén megborsozzuk.
Egy teflonos serpenyőbe beleöntjük a sör felét, belehelyezzük a combokat, és közepes lángon 8 percig abáljuk a sörben. Majd hozzáöntve a maradék sört, megfordítjuk a combokat, és tovább abáljuk 8 percig. Ezután kis lángon megsütjük azok mindkét oldalát.
Közben egy másik teflonos serpenyőben az olajon előpirítjuk a hagymát, majd 5 perc múlva hozzáadjuk a rizst. Ha ez opálos színű lesz, belekeverjük a zöldborsót és az ízvarázst, meg elegendő vizet. Miután megfőtt, lezárjuk a lángot, és lefedjük.
A tükörtojásokat külön serpenyőben az olajon, a kívánt mértékig megsütjük.
Tálalásnál ízlésesen elrendezzük az ételt a tányéron.

Ezt is szeretjük