Matrózok forralt bora

Ez is érdekelhet
    • 29
    • 30
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
beauty and style
Top olvasott cikkek

A bors egy kis pikantériát ad neki, leheletnyit csípős lesz tőle. Mi így szeretjük! Mutatós, ha benne hagyjuk a gyümölcsök héját és még fahéjdarabokkal is gusztusosabbá tehetjük. Elég belőle egy adag, elég ütős a rumtól. :)

Matrózok forralt bora

Hozzávalók 4 személyre:

  • 7 dl vörösbor
  • 1 dl barna rum
  • 1,5 dl víz
  • 1 narancs leve és héja
  • 1 citrom héja
  • 1 zacskó forraltbor-fűszerkeverék
  • 1 zacskó vaníliás cukor
  • cukor ízlés szerint
  • csipetnyi bors
Recept idők

Elkészítés:

A vízben felforraljuk a fűszereket a cukrokkal, a narancs és a citrom héjával, kb. 5 percig főzzük lefedve. Utána hozzáadjuk a bort, a rumot és a narancs kifacsart levét (akár még önthetünk hozzá tetszőleges mennyiségű narancslevet is), forrpontig hevítjük, és máris kínálhatjuk.

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.


Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük