Vaddisznópörkölt gévagombával

Ez is érdekelhet
    • 29
    • 30
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vaddisznópörkölt gévagombával

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 kg vaddisznócomb
  • 10 dkg kolozsvári szalonna
  • fél kg gévagomba
  • 3 vöröshagyma
  • 3-4 fokhagyma
  • 1 paradicsom
  • 1 paprika
  • pirospaprika
  • 10 db borókabogyó összetörve
  • csipet csombor
  • 2-3 dl jóféle vörösbor
  • zsír
Recept idők

Elkészítés:

A feldarabolt kolozsvári szalonnát süssük ki, szükség szerint adjunk még hozzá a zsiradékot. Az apróra vágott hagymát a szalonnán pároljuk üvegesre, majd az edényt félrehúzva szórjuk rá a pirospaprikát. A nagyobb kockára vágott húst tegyük rá, pirítsuk fehéredésig, majd keverjük hozzá vágott paprikát, paradicsomot, fokhagymát, végül a fűszereket. Lehet kész lecsót is használni.
Közepes lángon pörköljük, s kis adagonként vörösborral pótoljuk a folyadékot.
Mikor már majdnem elkészült, tegyük hozzá a nagyobb darabokra vágott gévagombát.
Főtt krumplival, savanyúsággal tálalhatjuk.

1
2

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.


Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük