Bográcsos vaddisznó pörköllt

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bográcsos vaddisznó pörköllt

Hozzávalók 12 személyre

  • 1 kg vaddisznóhús
  • 3-4 fej vöröshagyma
  • 2-3 paradicsom
  • 2-3 paprika, paprikakrém
  • pirospaprika, majoránna, száraz vörösbor,
  • só, és zsiradék
Recept idők

Elkészítés:

Először is megabáljuk a disznóhúst babérlevéllel, közben megdinszteljük a zsiradékon a hagymát, a paprikát a paradicsomot. Majd a megabált húst az abaléből kiszedjük, rárakjuk a hagymára, beízesítjük, vörösborral felöntjük. Vízzel pótoljuk a bort, hogy a húst ellepje, és puhulásig főzzük. Ha már majdnem kész, rászórjuk a pirospaprikát. Még főzzük egy picit, és nokedlivel, vagy sós burgonyával tálaljuk. Házi meleg kenyeret, valamint házi vegyes savanyúságot adunk mellé.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük