Bográcsos vaddisznó pörköllt

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

7 nyári ruhadarab, amit még nem kell elraknod: kora ősszel is szükséged lesz rájuk »

Házi gyorssegély a kimerült bőrnek és hajnak – Így tüntesd el a nátha nyomait »

New Yorkban is ez lesz a sikk: őszi fazonok magyar tervezőtől »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 12 személyre:

  • 1 kg vaddisznóhús
  • 3-4 fej vöröshagyma
  • 2-3 paradicsom
  • 2-3 paprika, paprikakrém
  • pirospaprika, majoránna, száraz vörösbor,
  • só, és zsiradék
Recept idők

Elkészítés:

Először is megabáljuk a disznóhúst babérlevéllel, közben megdinszteljük a zsiradékon a hagymát, a paprikát a paradicsomot. Majd a megabált húst az abaléből kiszedjük, rárakjuk a hagymára, beízesítjük, vörösborral felöntjük. Vízzel pótoljuk a bort, hogy a húst ellepje, és puhulásig főzzük. Ha már majdnem kész, rászórjuk a pirospaprikát. Még főzzük egy picit, és nokedlivel, vagy sós burgonyával tálaljuk. Házi meleg kenyeret, valamint házi vegyes savanyúságot adunk mellé.

Ezt is szeretjük