Bográcsos vaddisznó pörköllt

Ez is érdekelhet

Legyen élmény a takarítás: okos eszközök, amiket imádni fogsz (x)

Ajándékozz könyvet, és segíts az éhező gyerekeknek: mutatjuk, mit kell tenned (x)

Csatlakozz te is Fördős Zéhez, és #FőzzAGYERMEKEKÉRT! (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

beauty and style

Lórúgás az anyagcserének: frissítő mentaturmix ínyenceknek »

3 bevált trükk a melltartó pántjával: nem kandikál ki többé a ruha alól, ha így teszel »

Szebb lesz a copf, ha így készíted el: rendezett, nőies frizura 5 perc alatt »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Bográcsos vaddisznó pörköllt

Hozzávalók 12 személyre:

  • 1 kg vaddisznóhús
  • 3-4 fej vöröshagyma
  • 2-3 paradicsom
  • 2-3 paprika, paprikakrém
  • pirospaprika, majoránna, száraz vörösbor,
  • só, és zsiradék
Recept idők

Elkészítés:

Először is megabáljuk a disznóhúst babérlevéllel, közben megdinszteljük a zsiradékon a hagymát, a paprikát a paradicsomot. Majd a megabált húst az abaléből kiszedjük, rárakjuk a hagymára, beízesítjük, vörösborral felöntjük. Vízzel pótoljuk a bort, hogy a húst ellepje, és puhulásig főzzük. Ha már majdnem kész, rászórjuk a pirospaprikát. Még főzzük egy picit, és nokedlivel, vagy sós burgonyával tálaljuk. Házi meleg kenyeret, valamint házi vegyes savanyúságot adunk mellé.

Ezt is szeretjük