Bográcsos vaddisznó pörköllt

Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

10 tipp a tiszta arcbőrért: egyszerű lépések az instant szépségért »

Az öt legjobb esküvős film, amiktől még jobban várod majd a lagzid »

10 évet leradíroz a bőrről ez a házi arcmaszk, ha hetente használod: a japán nők esküsznek rá »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Bográcsos vaddisznó pörköllt

Hozzávalók 12 személyre:

  • 1 kg vaddisznóhús
  • 3-4 fej vöröshagyma
  • 2-3 paradicsom
  • 2-3 paprika, paprikakrém
  • pirospaprika, majoránna, száraz vörösbor,
  • só, és zsiradék
Recept idők

Elkészítés:

Először is megabáljuk a disznóhúst babérlevéllel, közben megdinszteljük a zsiradékon a hagymát, a paprikát a paradicsomot. Majd a megabált húst az abaléből kiszedjük, rárakjuk a hagymára, beízesítjük, vörösborral felöntjük. Vízzel pótoljuk a bort, hogy a húst ellepje, és puhulásig főzzük. Ha már majdnem kész, rászórjuk a pirospaprikát. Még főzzük egy picit, és nokedlivel, vagy sós burgonyával tálaljuk. Házi meleg kenyeret, valamint házi vegyes savanyúságot adunk mellé.

Ezt is szeretjük