Bográcsos vaddisznó pörköllt

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bográcsos vaddisznó pörköllt

Hozzávalók 12 személyre:

  • 1 kg vaddisznóhús
  • 3-4 fej vöröshagyma
  • 2-3 paradicsom
  • 2-3 paprika, paprikakrém
  • pirospaprika, majoránna, száraz vörösbor,
  • só, és zsiradék
Recept idők

Elkészítés:

Először is megabáljuk a disznóhúst babérlevéllel, közben megdinszteljük a zsiradékon a hagymát, a paprikát a paradicsomot. Majd a megabált húst az abaléből kiszedjük, rárakjuk a hagymára, beízesítjük, vörösborral felöntjük. Vízzel pótoljuk a bort, hogy a húst ellepje, és puhulásig főzzük. Ha már majdnem kész, rászórjuk a pirospaprikát. Még főzzük egy picit, és nokedlivel, vagy sós burgonyával tálaljuk. Házi meleg kenyeret, valamint házi vegyes savanyúságot adunk mellé.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük