Édes-savanyú csirke

Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

10 tipp a tiszta arcbőrért: egyszerű lépések az instant szépségért »

Az öt legjobb esküvős film, amiktől még jobban várod majd a lagzid »

10 évet leradíroz a bőrről ez a házi arcmaszk, ha hetente használod: a japán nők esküsznek rá »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Édes-savanyú csirke

Hozzávalók 2 személyre:

  • Csirkecomb - farháttal is készíthetjük
  • friss gyömbér
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 4 chili
  • kaliforniai paprika
  • paradicsomszósz
  • szezámolaj
  • olaj
  • rizsecet
  • szójaszósz
  • cukor
  • keményítő
  • konzerv/friss ananász
  • konzerv bambusz
  • répa
Recept idők

Elkészítés:

Én pépesebben szeretem, így a husit felteszem főni borssal, és 2 gerezd fokhagymával hideg vízbe. Addig főzöm, amíg a hús le nem válik a csontról.
A gyömbért hámozzuk meg, és vágjuk vékony csíkokra. A chilipaprikát kimagozzuk, és felcsíkozzuk.
A wokot felforrósítjuk, beletesszük az olajakat, ebben átsütjük a kész húst. Adjuk hozzá a gyömbért, az aprított fokhagymát, a chilit, a kaliforniai paprikát, a répát, az ananászt és a bambuszt. Amíg roppanós, tegyünk hozzá egy kis paradicsomszószt és a cukrot. Ízesítsük szójaszósszal és rizsecettel.
A keményítőt alaposan keverjük el csomómentesen egy kis pohárka vízben, és adjuk az ételhez. Keverjük össze és főzzük-süssük, amíg be nem sűrűsödik.
Rizzsel tálalom.:)

Ezt is szeretjük