Édes-savanyú csirke

Ez is érdekelhet

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Csatlakozz te is Fördős Zéhez, és #FőzzAGYERMEKEKÉRT! (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

beauty and style

Kisminkelte az anyukáját, és 10 évet fiatalított rajta: ennyit számít egy kis festék, ha jól kerül fel »

Divatos, szexi harisnyák az ünnepi ruhához: megdobják az önbizalmat »

Miért imádjuk a karácsonyi pulcsikat? (x) »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Édes-savanyú csirke

Hozzávalók 2 személyre:

  • Csirkecomb - farháttal is készíthetjük
  • friss gyömbér
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 4 chili
  • kaliforniai paprika
  • paradicsomszósz
  • szezámolaj
  • olaj
  • rizsecet
  • szójaszósz
  • cukor
  • keményítő
  • konzerv/friss ananász
  • konzerv bambusz
  • répa
Recept idők

Elkészítés:

Én pépesebben szeretem, így a husit felteszem főni borssal, és 2 gerezd fokhagymával hideg vízbe. Addig főzöm, amíg a hús le nem válik a csontról.
A gyömbért hámozzuk meg, és vágjuk vékony csíkokra. A chilipaprikát kimagozzuk, és felcsíkozzuk.
A wokot felforrósítjuk, beletesszük az olajakat, ebben átsütjük a kész húst. Adjuk hozzá a gyömbért, az aprított fokhagymát, a chilit, a kaliforniai paprikát, a répát, az ananászt és a bambuszt. Amíg roppanós, tegyünk hozzá egy kis paradicsomszószt és a cukrot. Ízesítsük szójaszósszal és rizsecettel.
A keményítőt alaposan keverjük el csomómentesen egy kis pohárka vízben, és adjuk az ételhez. Keverjük össze és főzzük-süssük, amíg be nem sűrűsödik.
Rizzsel tálalom.:)

Ezt is szeretjük