Ananászos-mézes csirke
Saját ötlet, párom szülinapjára készítettem el.
Ananászos-mézes csirke
Hozzávalók 4 személyre
- 50 dkg csirkemell
- 1 konzerv karika ananász
- méz
- só
- bors
- 20 dkg sajt
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
NYÁRI GYÜMÖLCSÖS RECEPT
A csirkemellet kikloffoljuk, sózzuk, borsozzuk, kevés olajban mindkét oldalát pirosra sütjük. Mézet csurgatunk rá, ezzel is átsütjük, kiszedjük a húst, majd ebben a mézes szaftban átforgatjuk az ananászkarikákat. Olajozott tűzálló tálba rakjuk a húst, rá az ananászkarikákat, a reszelt sajtot, és sütőben pirosra sütjük kb. 15 perc alatt.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept