Tárkonyos krumplileves
Tárkonyos krumplileves
Hozzávalók 6 személyre
- 3-5 szem kisebb krumpli
- 1 kis fej hagyma
- 1-2 szál sárgarépa
- 1 szál fehérrépa
- 1 teáskanál tárkony
- só
- 2-3 evőkanál tejföl
Elkészítés:
Meghámozzuk a krumplit, kockára vágjuk. A zöldségeket szintén, de karikázzuk. Feltesszük vízbe főni. Amikor forr, hozzáadjuk a többi fűszert is. Csendesen főzzük. (Természetesen alacsonyabbra állítjuk a hőfokot, ezt jelenti a csendesen vagy halkan főzzük.) Amikor puha, vékony rántást készítünk. Ráöntjük a levesre folytonos keverés mellett. A tejfölt simára keverjük a levesből vett lével és ezt visszaöntjük. Gyors, egyszerű és nagyon jó ízű.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept