Palacsinta
Palacsinta
Hozzávalók 4 személyre
- 20 dkg liszt (1 púpos evőkanál=2 dkg)
- 2 tojás
- 3 dl tej
- 2 dl szénsavas ásványvíz
- 1 csipet só
- 1 kiskanál cukor
- 3/4 dl étolaj
Elkészítés:
Egyszerű keverés után a tészta könnyen süthető. Az első sütése előtt a forró serpenyőbe pici olajat öntünk. A következő palacsintáknál erre már nincs szükség! Maximálisan elegendő, ami kisül a tésztából.
Tálalása: Csokipudingos töltelékkel, tejszínhabbal, és egy kis gyümölccsel.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept