Fűszeres padlizsánkrém

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Zsírgyilkos kardió edzés: csak 30 perc, de van olyan hatékony, mint a futás »

Ennél szebb nászutas célpont kevés van: luxusélmény, de megfizethető úti cél Dubaj »

Kétszer dúsabb frizurát kapsz, ha így használod a hajvasalót »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 6 személyre:

  • 4 db közepes padlizsán
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1,5 dl napraforgóolaj vagy olívaolaj
  • 2 paradicsom
  • 1 kk római kömény
  • 2 kk curry
Recept idők

Elkészítés:

A 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük a megmosott, szárazra törölt padlizsánokat (kb. 50 perc). Félbevágjuk, kikaparjuk a húsát, és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, az olajat és a fűszereket.
A paradicsomok tetejére egy éles késsel X-et vágunk, majd forró vízbe mártjuk pár másodpercre, és még melegen lehúzzuk a héját, végül szűrőn átpasszírozzuk. A magtalan paradicsomhúst hozzákeverjük a padlizsánhoz, és leturmixoljuk, hogy teljesen sima krémet kapjunk.

Ezt is szeretjük