Currys májkrém gazdagon

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Zsírgyilkos kardió edzés: csak 30 perc, de van olyan hatékony, mint a futás »

Ennél szebb nászutas célpont kevés van: luxusélmény, de megfizethető úti cél Dubaj »

Kétszer dúsabb frizurát kapsz, ha így használod a hajvasalót »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Sokáig kísérleteztem ezzel a recepttel, és minden alkalommal egyre több curryt, tojást és vöröshagymát adtam hozzá. Akkor igazán finom, ha gazdagon megrakjuk a hozzávalókkal a májkrémet, és jópár órát hagyjuk a hűtőben összeérni az ízeket. Kiváló vendégváró pirítóssal, paradicsomsalátával.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 2 kis guriga borjúmájas
  • 5 tojás
  • 2 kisebb fej vöröshagyma
  • 2 csokor petrezselyem
  • 3 ek curry
  • egy fél citrom leve
  • 10 dkg margarin
Recept idők

Elkészítés:

A tojásokat forró, sós vízben 10 perc alatt keményre főzzük. Közben a májkrémet kikeverjük a margarinnal, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet és vöröshagymát. Minél jobban felaprítjuk, annál ízletesebb lesz a májkrém. Hozzákeverjük a curryt, a kifacsart citromlevet, és ízlés szerint megsózzuk.
A kész tojásokat meghámozzuk, megmossuk, és villával összetörjük, amennyire csak lehet, majd hozzákeverjük a májkrémhez.
3-4 órára hűtőbe tesszük, petrezselyemzölddel díszítve tálaljuk.

Ezt is szeretjük