Kefires gyümölcslepény
Ez is érdekelhet
- Ismét összefogtak a Fressnapf vásárlói: közel 12 millió Ft adomány a Kutyák Határok Nélkül Alapítványnak (x)
- Korábbi évadkezdéssel és bővebb műfaji kínálattal nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház (x)
- Színésznőként ismertük meg, most mesekönyvet illusztrál - A karantén alatt Korponay Zsófi ezzel foglalkozik
beauty and style

- Különleges lesz a szetted, ha így kombinálod a színeket: felpezsdítik a megjelenést »
- Az 53 éves Carla Bruni stílusa egyszerű, de kifinomultan nőies: az egykori francia first lady szettjeit könnyű lemásolni »
- A francia nők kedvenc frizurája pillanatok alatt elkészül: egyszerű konty, ami nőiessé teszi a megjelenést »
Top olvasott cikkek
- Ő Zoltán Erika 23 éves lánya: a gyönyörű Zoé le sem tagadhatná az anyját
- Détár Enikő és Rékasi Károly fia már 19 éves: Zsigmondból jóképű pasi lett
- Villámkvíz a magyar földrajzból: általános iskolában tudni kellett a válaszokat
- Általános iskolás tananyag: tudod, mi a szófaja a következő szavaknak? Kvíz!
- „Napi 1 szexből 8 havonta 1 lett” - Házaspárok vallomása a szexmentes kapcsolatról
Itt a szezon, olcsó és jó.
Kefires gyümölcslepény
Hozzávalók 4 személyre:
- 2 pohár kefir
- 3 pohár liszt
- 1 csomag sütőpor
- 3 db tojás
- 1 pohár cukor
- 1 pohár olaj
- idénygyümölcs vagy 1 üveg befőtt
- dió
Elkészítés:
Nyári gyümölcsös recept
A kefirt a tojással és a sütőporral kikeverjük. Hozzáadjuk a cukrot, olajat, lisztet, alaposan kikeverjük. A tésztát egy kivajazott tepsibe öntjük. A tetejét meghintjük kis kockákra vágott gyümölccsel és diódarabokkal. 180 fokon tűpróbáig sütjük. Kockákra vágva tálaljuk.
Még több recept