Nyárson sült füstölt hús

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyárson sült füstölt hús

Hozzávalók 4 személyre:

  • 60 dkg főtt füstölt comb
  • 20 dkg alma
  • 20 dkg friss ananász
  • 20 dkg őszibarack
  • 4 ek olaj
  • A lepényekhez:
  • 60 dkg burgonya
  • 10 dkg liszt
  • 1 db tojás
  • 1 ek vágott petrezselyem
  • 4 ek olaj
Recept idők

Elkészítés:

Grill recept

A húst vágjuk nagyobb falatnyi darabokra, a gyümölcsöket is hasonlóan vágjuk. A hozzávalókat váltakozva húzzuk nyársra, sózzuk, borsozzuk. A burgonyát lereszeljük, összekeverjük a liszttel, tojással, petrezselyemmel és sóval, borssal, ízesítjük. A grillrácsra tegyünk alutálcát, a burgonyás masszából evőkanálnyit teszünk bele, lapítsuk le, és mindkét oldalukat süssük meg. Közben kenegessük olajjal. A nyársakat fektessük a grillrácsra, és olajjal kenegetve, forgatva süssük.

Ezt is szeretjük