Nyárson sült füstölt hús

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

9 karcsúsító ruhafazon, ami tökéletes homokóra alakot varázsol - Észbontóan nőiesek! »

Formás, feszes, nőies kar, súlyzózás nélkül: csak te és egy fal kell hozzá »

Csodás úszó virágok az esküvőn: látványos dekoráció a vacsoraasztalra »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 60 dkg főtt füstölt comb
  • 20 dkg alma
  • 20 dkg friss ananász
  • 20 dkg őszibarack
  • 4 ek olaj
  • A lepényekhez:
  • 60 dkg burgonya
  • 10 dkg liszt
  • 1 db tojás
  • 1 ek vágott petrezselyem
  • 4 ek olaj
Recept idők

Elkészítés:

Grill recept

A húst vágjuk nagyobb falatnyi darabokra, a gyümölcsöket is hasonlóan vágjuk. A hozzávalókat váltakozva húzzuk nyársra, sózzuk, borsozzuk. A burgonyát lereszeljük, összekeverjük a liszttel, tojással, petrezselyemmel és sóval, borssal, ízesítjük. A grillrácsra tegyünk alutálcát, a burgonyás masszából evőkanálnyit teszünk bele, lapítsuk le, és mindkét oldalukat süssük meg. Közben kenegessük olajjal. A nyársakat fektessük a grillrácsra, és olajjal kenegetve, forgatva süssük.

Blog.hu ajánló